Гост
24 Май 2012, 16:34:47
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за персиец  (Прочетена 1343 пъти)
whitesnaker
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 85

« -: 13 Януари 2010, 20:30:25 »

Имам кастриран персиец на година и половина, спокоен е. Искам да попитам дали някой знае със сигурност дали ако взема малко женко персийче ще е проблем, дали персиеца ще свикне с него или ще се съскат и бия постпянно  Huh?
Активен
onion
VIP потребител
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 452

фиууу

« Отговор #1 -: 13 Януари 2010, 20:42:35 »

Зависи от конкретната котка, не от породата. Според мен няма точен отговор на този въпрос. Котките са с характер , като хората. Дали ще я приеме или не зависи само от твоя котарак.
Активен

www.zoo-info.org
сайтът за тераристика и екзотични животни
whitesnaker
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: 13 Януари 2010, 21:11:29 »

Ако не беше кастриран съм сигурен че нямаше да се сприятелят защото е мъжкар, ама така кат е кастриран....  Huh?
Активен
kitana
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 404

« Отговор #3 -: 14 Януари 2010, 01:16:20 »

Ти само си му одрязал топките,не характера.Ако реши,че таз мацка не го кефи,ще я гони и ще я бие и това си е.
Защо ти е женска?За разплод?
Активен

: : A R T : :
whitesnaker
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: 14 Януари 2010, 11:53:10 »

Искам да взема женса да е по-гальовна и може и като порастне да се ошета с някой котарак.Този мъжка е от най-тъпите, нито реагира като му се каже нещо, нито идва при тебе, нито е гальовен.
Активен
onion
VIP потребител
9 кожи

Неактивен Неактивен

фиууу

« Отговор #5 -: 14 Януари 2010, 11:55:08 »

С тези критерии си търси куче Smiley котките са по своенравни.
Активен

www.zoo-info.org
kitana
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 404

« Отговор #6 -: 14 Януари 2010, 12:49:26 »

И като се ошета,предполагам,ще намериш за всички котета стопани?
Абе,няма какво да говорим,човека си е егоистично същество и това няма да се промени в следващите хиляда години!
Активен

: : A R T : :
whitesnaker
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: 14 Януари 2010, 12:55:08 »

Просто исках да попитам дали ще могат да заживеят заедно, а вие докъде го докарахте... Както и да е, изтрийте темата ако искате.
Активен
onion
VIP потребител
9 кожи

Неактивен Неактивен

фиууу

« Отговор #8 -: 14 Януари 2010, 14:01:12 »

Отговорихме ти на всички въпроси Smiley
Активен

www.zoo-info.org
Coluber
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 101

« Отговор #9 -: 14 Януари 2010, 16:30:31 »

Не е задължително да се бият котките. Преди време натресох на гаджето ми малко коте, което намерих навън. Той вече има кастриран сиамски котарак, който естествено не прие котето, но не го е бил. Реакцията беше, че през времето през което котето беше там той се скри и изобщо не се показа, дори не се и храни. Това е супер дебела котка, корема му почти се влачи по земята като ходи Grin но отслабна много, беше някак сърдит на всички вкъщи и спря да се гали и натиска, побеля му козината по главата, от което си правя изводи, че е бил под огромен стрес. Със сигурност такава реакция е индивидуална, но да се приеме новото коте добре е много малко вероятно. Можеш да го вземеш временно да видиш какво ще стане, но ще е по-добре по на там да си взимаш друго коте.
Активен
filmaz
4 кожи

Активен Активен

Публикации: 84

« Отговор #10 -: 09 Януари 2012, 15:45:57 »

Да зависи от котката.Аз имам една женска която беше на 13 години като си взех второто коте малко на около месец.Никога не го е закачала.А относно кастрирането мъжкия ми(малкия) е кастриран и пак ходи и си прави неговата работа.Женсакта и тя е кастрирана (наложи се операция),но пак се разгонва което значи ,че всичко е в главата.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC