Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #60 -: 28 Септември 2007, 12:35:51 » |
|
Малко на критикар го обърнах, но форумчето добре потръгна, та нека го направим още по-добро. Секцията за храните е разделена на прекалено много форуми, което за сега е излишно. Може да го направите "гризачи" "насекоми", "растителна" и евентуално "други". По-нататък, като се насъберат достатъчно теми, може да се разделят вече, дори ще е по-удобно и подредено да са на "подфоруми".
Ще го обсъдим с Любо това. Аз имам мерак да пиша за храната но все не остава време... А това да няма заглавия на постовете не намерих такава възможност за жалост  Ники , аз съм за урязване .  
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #61 -: 29 Септември 2007, 23:45:55 » |
|
Засега слях гризачите, не знам защо, но ми се иска насекомите да са в повече категории 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #62 -: 30 Септември 2007, 16:56:47 » |
|
Засега слях гризачите, не знам защо, но ми се иска насекомите да са в повече категории  Абсолютно безсмислено, особено "скакалци", "щурци", все едно да направиш два форума за "питони" и "бои". Още повече се обезсмисля, след като всички змии са на едно, паяците също, а три разреда насекоми имат отделни форуми(за правокрилите дори два). Костенурките също могат да бъдат на едно(поне за сега). Продаваните видове, а и търсенето не са големи. Храни- готови храни - растителни храни - насекоми - гризачи и птици(или гръбначни) - други храни Това е предостатъчно дори и за голям форум. Само сметни, колко вида щурци/скакалци, хлебарки и бръмбари/червеи се предлагат в България... максимум две страници на един раздел ще се напълнят. За гръбначните и една няма(плъхове, мишки, пилета/патета, гущери). Също така над "Пазар" може да се направи нов раздел: "Терариум Q&A"- оборудване - аранжировка - растения - размножаване - болести, паразити, травми - Q&A В "ДРУГИ" да останат сдружението, статуса на животните и лафчето. Добре е и под името на всеки форум да има пояснение(ако може с по-малък от сегашния шрифт). Колкото по-добре структуриран и подреден е един форум, толкова по привлекателен става.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #63 -: 30 Септември 2007, 23:46:43 » |
|
Колкото по-добре структуриран и подреден е един форум, толкова по привлекателен става.
За това съм съгласен. Като се прибере Любо ще обсъдим предложението ти. Ще се радвам да чуя(прочета) и други мнения по въпроса.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #64 -: 04 Октомври 2007, 15:36:01 » |
|
Колкото по-добре структуриран и подреден е един форум, толкова по привлекателен става.
За това съм съгласен. Като се прибере Любо ще обсъдим предложението ти. Ще се радвам да чуя(прочета) и други мнения по въпроса. Ники , вече съм в БГ. По късно ще го обсъдиме. По принцип има смисъл в това което казва Иво. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #65 -: 07 Октомври 2007, 11:10:27 » |
|
В доста форуми има сложени кирилици или кирилизатори, но възможно ли е да се сложи нещо като spell checker?
Препращащите теми може да се поочистят. Много грозно стоят и са почти безсмислени.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #66 -: 07 Октомври 2007, 21:49:05 » |
|
Препращащите теми може да се поочистят. Много грозно стоят и са почти безсмислени.
За това съм съгласен, нека да стоят по една седмица след местенето и да ги махаме 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #67 -: 07 Октомври 2007, 22:13:23 » |
|
А възможен ли е подобен spell checker? Всякакви измишльотини са пишат за всички форуми, а това ще е наистина полезна добавка. Съмнява ме и да е толкова сложно за написване. А нищо чудно да има и нещо готово, както мозилата има БГ такъв.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #68 -: 07 Октомври 2007, 22:24:26 » |
|
А възможен ли е подобен spell checker? Всякакви измишльотини са пишат за всички форуми, а това ще е наистина полезна добавка. Съмнява ме и да е толкова сложно за написване. А нищо чудно да има и нещо готово, както мозилата има БГ такъв.
Трябва да поровя в добавките за форума, може и да има нещо такова... Но няма да е скоро, просто времето ми е ужасно малко  Нямам време дори една статия да кача...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #69 -: 10 Октомври 2007, 08:03:18 » |
|
SMF има ли опция за подзаглавия на темите?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #70 -: 11 Октомври 2007, 22:05:12 » |
|
Какво ще рече това?
Ако е това с подразделите, което Васко е сложил във форума си за Игуани и Варани изобщо не ми допада. Има го като patch и не въърви със стандартния SMF, аз избягвам да слагам такива неща.
А иначе за spell ckeck не съм имал време да проверя за добавка, но не се пишат лесно такива неща, доста javascript кодиране трябва...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #71 -: 11 Октомври 2007, 22:50:18 » |
|
Не знам какво има в онзи форум. Питам за подзаглавия не подраздели. Както в платените форуми.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #72 -: 12 Октомври 2007, 22:44:21 » |
|
Не се сещам какво имаш предвид, прати на ЛС линк към такъв форум 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #73 -: 14 Октомври 2007, 10:52:00 » |
|
Ще те по тормозя още малко  . Бърза редакция, като в IPB? Редактираш мнение направо в темата, без да се влиза в панел "Редактирай съобщението".
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #74 -: 16 Октомври 2007, 09:00:09 » |
|
Има опция за бърз отговор, но за бърза редакция не съм забелязал 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #75 -: 22 Октомври 2007, 08:27:52 » |
|
Забелязах, че и тук има един бъг, който съм виждал и друг път в SMF. Ако в някой форум има няколко теми с нови отговори, разгледам само една от тях и излезна на заглавната страница, маркера  вече е  , независимо че има теми, в които още не съм влизал. Има опция за бърз отговор, но за бърза редакция не съм забелязал  Няма ли такава добавка?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #76 -: 22 Октомври 2007, 10:16:44 » |
|
Забелязах, че и тук има един бъг, който съм виждал и друг път в SMF. Ако в някой форум има няколко теми с нови отговори, разгледам само една от тях и излезна на заглавната страница, маркера  вече е  , независимо че има теми, в които още не съм влизал. Този бъг и аз съм го забелязал. За жалост имам изпити и нямам вревме да се ровя за фиксове... Има опция за бърз отговор, но за бърза редакция не съм забелязал  Няма ли такава добавка? Май се оказва, че в стандартната версия изобщо няма опция за бърз отговор. Оказа се, че имало някакъв спел чекър, който си върви с форума, включих го, не знам как работи..
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #77 -: 27 Октомври 2007, 11:53:00 » |
|
Оказа се, че имало някакъв спел чекър, който си върви с форума, включих го, не знам как работи.. Върши работа, но е много тромав за употреба и едва ли някой ще го използва. Този на мозилата е идеален.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
insectabg
3 кожи
Неактивен
Публикации: 46
|
 |
« Отговор #78 -: 27 Октомври 2007, 13:42:08 » |
|
Имам предложение да се създаде тема или секция, където да се опоменава досега развъдените видове, опитите за такива, и въобще как върви тераристиката във това отношение, кой какви дечица очаква да му се пръкнат и т.н.. Много ми е интересно какви видове тарантули успешно са развъдени в България, защото това има отношение с пазара у нас. Аз лично бих предпочел да си взема паяче развъдено в България, от колкото нвос, или нещо за което няма информация, какви са били родителите и какво да се очаква от придобивката.
|
|
|
|
|
Активен
|
Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
|
|
|
Кърто
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #79 -: 27 Октомври 2007, 13:59:24 » |
|
Да това предложение е супер азлично го подкрепям ! Добре ще е да се каже какво е развъдено по тези забравени територии и какво ще се развъди в краткосрочен палн . Азлично се надявам да съм първия които е развъдил (все още не , но скоро) най много бранхипеуми ! (обужавам го тоя род бе !) 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|