Гост
25 Май 2012, 13:43:52
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Препоръки и критики  (Прочетена 23099 пъти)
Infec7eD
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

★★★★★★★★★★

« Отговор #240 -: 26 Август 2009, 23:05:42 »

Точно за това става въпрос.. за "новите" юзъри..
Активен

태д?
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2946

terraristic.net

« Отговор #241 -: 27 Август 2009, 10:21:53 »

Забраната за мултиъкаунт я отхвърлихме защото това трудно се доказва.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Infec7eD
3 кожи

Неактивен Неактивен

★★★★★★★★★★

« Отговор #242 -: 28 Август 2009, 14:05:39 »

Както и да е, но лично аз мисля че един сериозен сайт (като този:) трябва да разрешава по една регистрация на IP. И примерно може да се направи една спецялна тема за молби за "смяна на ник" от админа (малко повече работа ви се отваря де Wink) подобно на арахното.
Активен

태д?
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #243 -: 28 Август 2009, 14:14:42 »

Една регистрация на IP е добра идея, когато всички използват реални IP-та. А когато те се раздават на ротационен принцип от доставчика ... не е добра идея :-)
Винаги ще има келеши, които ще се правят на много големи тирикати и ще намират всякакви начини да си направят по ен на брой акаунти. Няма значение с колко акаунта разполагаш, когато всеки един от тях ще бъде баннат на третия пост, когато простотията бликне от "хакерското" ти мозъче :-)))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Infec7eD
3 кожи

Неактивен Неактивен

★★★★★★★★★★

« Отговор #244 -: 28 Август 2009, 14:27:58 »

Аз много-много не съм запознат с компютърните въпроси(само игри и да смамя знам Blush), но един бан по IP би ме замислило повече от колкото само на ника. Най-малкото за да си спестя занимавките след това... Wink
Активен

태д?
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #245 -: 28 Август 2009, 14:40:29 »

Ако IP-то ти се смяна едва ли не всеки път като си рестартираш компютъра ... бана по IP има шанс да стресне някой друг вместо теб :-))
Както и да е, както казах .. няма значение през колко акаунта пишеш, когато зад всеки акаунт стои все същия келеш ... каквото е сполетяло предишните ти акаунти, същото ще сполети и сегашният ти :-) А пък ако ти влезе мозък в главата и спреш да се правиш на тирикат ... още по-добре, било ти помогнато от животно да станеш човек :-))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #246 -: 31 Август 2009, 10:13:13 »

И примерно може да се направи една спецялна тема за молби за "смяна на ник" от админа (малко повече работа ви се отваря де Wink) подобно на арахното.

За тези неща ми пишете на ЛС. Иначе за ИП-то подкрепям xfan.
Активен

PredatorX
Модератор
11 кожи

Активен Активен

Публикации: 840

MASTERING THE ART OF THE SWARM

« Отговор #247 -: 27 Януари 2010, 18:43:03 »

Предлагам на баннатите потребители да са им зачертани имената или под тях да пише че е бан.
Активен

Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание.
Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.
Отглеждам Herp Humor
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #248 -: 31 Януари 2010, 12:09:55 »

Предлагам на баннатите потребители да са им зачертани имената или под тях да пише че е бан.

Това вече сме го коментирали. Дори стигнахме до решение и предупредените за бан да се отбелязват по някакъв начин. Решихме да е с картинка под потребителското име, която да мига и святка. Аз казах, че когато ми се намерят подходящи картинки ще го настроя, но уви вече мина година и никой не ми е пратил картинки.
Активен

shifftee
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

« Отговор #249 -: 15 Февруари 2010, 13:22:30 »

Отговорих преди малко на една тема, обаче  след като я пуснах видях, че имам правописна грешка! Едно бутонче "редактирай поста" ако се сложи ще е много хубаво, за да може всеки да си коригира такива дразнещи грешчици допуснати по невнимание  Wonder  Drink beer
Активен
PredatorX
Модератор
11 кожи

Активен Активен

Публикации: 840

MASTERING THE ART OF THE SWARM

« Отговор #250 -: 15 Февруари 2010, 13:25:33 »

Отговорих преди малко на една тема, обаче  след като я пуснах видях, че имам правописна грешка! Едно бутонче "редактирай поста" ако се сложи ще е много хубаво, за да може всеки да си коригира такива дразнещи грешчици допуснати по невнимание  Wonder  Drink beer
Ми то си има.
Активен

Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание.
Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.
Отглеждам Herp Humor
shifftee
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #251 -: 15 Февруари 2010, 13:35:55 »

Мое недоглеждане Smiley нов съм все още и се уча  Metal
Активен
redbull971
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

« Отговор #252 -: 08 Март 2011, 11:41:54 »

Аз имам една странна идея но да ви кажа когато ни отговорят на това което сме написали да получаваме известие или нещо такова зада не ровим винаги.Моля да се изтрие ако не е за тук или не е подходящо. Wonder Wonder
Активен

Това което не те убива те прави по-силен.
SNUFFED
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 107

« Отговор #253 -: 08 Март 2011, 15:35:00 »

Че оправи си настройките за мейл известяване просто  Shocked
Активен
redbull971
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 12

« Отговор #254 -: 08 Март 2011, 19:58:43 »

Че оправи си настройките за мейл известяване просто  Shocked

Съжалявам не съм видял.
               Поздрави. Sorry Sorry
Активен

Това което не те убива те прави по-силен.
shifftee
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #255 -: 16 Септември 2011, 22:26:07 »

Предлагам да се сложи "like/dislike" (или както каза Ицо "I'm not like") бутон към всеки пост. Лично на мен това ми липсва. Когато прочета даден пост и ми хареса, или съм на същото мнение няма как да го покажа - освен да пиша извън темата. Да не говорим колко по-лесно ще стане в темата "Разпознаване на пол при тарантулите" и т.н.
Активен
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #256 -: 16 Септември 2011, 22:46:51 »

Предлагам да се сложи "like/dislike" (или както каза Ицо "I'm not like") бутон към всеки пост. Лично на мен това ми липсва. Когато прочета даден пост и ми хареса, или съм на същото мнение няма как да го покажа - освен да пиша извън темата. Да не говорим колко по-лесно ще стане в темата "Разпознаване на пол при тарантулите" и т.н.

Хубава идея, за което благодаря, но за форума ползваме готов софтуер, който в чистия си вид не предлага такава функционалност. А всяка промяна в този софтуер прави все по-трудно ъпгрейдването когато излезе нова версия.
Активен

ive21
8 кожи

Активен Активен

Публикации: 332

« Отговор #257 -: 04 Октомври 2011, 13:25:10 »

Аз предлагам  обяви без тел да е посочен в нея   да не се допуска Smiley
Това видя ли го направо ми барка в червата такава обява Grin
Също да се направи  за качване на снимки да е лесно а не както е сега сложно!
Активен

Скаип  vaskobotev1  тел 0877431346
gshoo
Модератор
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 693

̿ ̿̿ ̿̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=($,DMS,$)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ ̿

« Отговор #258 -: 04 Октомври 2011, 15:12:42 »

Няма как качването ти на снимки да е по-лесно от това, освен ако не искаш да дадеш пари за наш си сървър дето да си го товарим с колкото си искаме снимки.
Активен

Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #259 -: 11 Октомври 2011, 13:11:59 »

Аз предлагам  обяви без тел да е посочен в нея   да не се допуска Smiley
Това видя ли го направо ми барка в червата такава обява Grin

Някои хора предпочитат да не ги тормозят по телефон за тези неща. Аз също не оставям телефон. Който иска ще намери начин да се свърже с мен.
Активен

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC