От известно време разполагам с един микроскоп на работа, който не увеличава до клетъчно ниво, но върши чудесна работа за по-подробни снимки и успях да определя доста от тарантулите си по сменени кожи, като ги наблюдавах от вътрешната страна. но все бяха на по 8-10 кожи. Започнах да се опитвам да ги гледам и снимам и по-младите, но често кожата се разкъсва и не мога да я разтворя точно там межди книжните дробове.
Досега ясно разпознах сперматеци на
Gr. rosea, Ephebopus murinus, Pt. murinus, Br, smithi, Gr. pulchripes, Cyclosternum fasciatum, имам и снимки. Преди няколко дена смени и моята
Br. albopilosum - свалената кожа е 5та. Напръсках я, за да не изсъхне (затова се виждат големи капки по снимките), но не мога да различа дали е сперматек това. Та щото съм виждал подобни на пъпчици образувания при мъжките в тази област, а тук не знам точно какво е и дали на тази кожа се вижда ясно сперматека при тарантулите. Ето какво успях да фотографирам и двете съмнителни неща. недоразвит все още сперматек ли е?

Ето и по-фокусирана върху "нещата"

Знам, че до 2-3 кожи ще я определя, но идеята ми е дали е възможно в по-ранен етап на 5та кожа в моя случай..