Гост
25 Май 2012, 13:55:20
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сдухан императорски скорпион  (Прочетена 1160 пъти)
tcf
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 43

« -: 25 Февруари 2010, 19:48:36 »

Имам императорски скорпион на 2-3 кожи преди около 15тина дни.От близо седмица яко се е сдухал,през цялото време си седи само в укритието,а излезе ли седи свит на едно място с часове.За последно яде преди около седмица половин червей,онзи ден мъ дадох един средно голям щурец и до ден днешен дори не го е помирисал.Направил съм всичко за да му е добре и незнам вече какво да правя.Моля ако някой може да ми даде някакъв съвет ще съм му много благодарен че почвам да се притеснявам.
Активен
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #1 -: 25 Февруари 2010, 21:31:20 »

Как са температурата и влажността?
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
tcf
3 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: 25 Февруари 2010, 23:04:33 »

Температурата е около 20-25 градуса а влагата си е доста,даже май е в повече.
Активен
Taratonko
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 170

« Отговор #3 -: 26 Февруари 2010, 09:31:51 »

И моя в началото беше сдухан, като го храниш му давай щуреца или червея пред него да го защипе. Ако не иска го оставяш за 1 ден и пак пробваш.
Активен
tcf
3 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: 14 Март 2010, 23:35:23 »

Ами аз така пробвам вече цяла седмица.Не ще да яде и това си е.
Активен
Taratonko
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 170

« Отговор #5 -: 14 Март 2010, 23:43:19 »

Още ли не е проял??? Има ли си укритие? Вземи някой по-малък щурец и пробвай пак.
Активен
tcf
3 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: 14 Март 2010, 23:50:34 »

Има много ясно,и само там седи,днеска малко живна де,но продължава да не яде,червей и щурец(малко по-малък от скорпиона) му бутам в устата ама той само бяга.Оставих му ги пред укритието и там си седят.Не знам вече какво да го правя,не е ял от 2ри,макар че и за тогава не съм много сигурен,червея може и да е избягал.
Активен
tcf
3 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: 15 Април 2010, 19:32:09 »

Да се похваля,на скоро гадинката взе да се пооправя,като му дам червей с смачкана глава направо му се нахвърля.След като изяде главата му поминава мерака но все пак е нещо.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC