Ето едно леко ъпдейтче, за празниците дет се вика

))
Започаваме с Фози терафозата .... Това малко сладко чудовищенце с всяка следваща смяна заема все по-голяма част от сърцето ми ... Просто невероятно

))
Theraphosa apophysis(Фози)

Връзка към оригиналната снимка:
Theraphosa apophysis (Фози)Леко сме вбесени от клечката за китайско, но само се перим

))

Theraphosa apophysis (Фози)След няколко докосвания по предните крака ето това е резултата

) По едното време почти докосна субстрата. Направо заден мост направи

))

Theraphosa apophysis (Фози)Следващата наръсила ме с косми е Евдемония. Още едно малко сладко чудовищенце

))
Lasiodora parahybana(Евдемония)

Lasiodora parahybana (Евдемония)Тук вече сме на път да се саморазправим с тъпака с камерата, който си няма ... айде да не казвам какво... да си играе, ами се разснимал тука вече нашия ... няма да свари

)

Lasiodora parahybana (Евдемония)Тук сме спокойни и уравновесени .. мислим си за розови щурци :-))

Lasiodora parahybana (Евдемония)Следващата принцеса, бореща се с Фози за първото място в сърцето ми е Дарки :-) Малко срамежлива беше в началото и се наложи да играе клечката за китайско, за да я докарам до положение подходящо за снимка

)
Grammostola pulchra(Дарки)

Grammostola pulchra (Дарки)Дарки е спокойна, Дарки е уравновесена, Дарки е широко скроена ... винаги намира време да спре и да помирише цветята

))

Grammostola pulchra (Дарки)А тук вече ни изпраща. Айде да си ходите вече, че оня щурец долу, дето го пусна преди малко няма да се самоубие и храносмели сам ... :-))

Grammostola pulchra (Дарки)Мдаааа, поредната красота в движение

)) Малката Аура ... каквод а кажа ... снимката говори сама за себе си

) Обичам го това жУвотнУ :-)))
Grammostola aureostriata(Малката Аура)

Grammostola aureostriata (Малката Аура)Папараци, папараци. Я да ме оставите на мира, къш птици проклети

))

Grammostola aureostriata (Малката Аура)Какви крачета, какви коленца ... мммм

))

Grammostola aureostriata (Малката Аура)Ще ми вземеш капачката дето си държа субстрата за черни дни ама друг път ... опитай само водоналиващо къде ли не чудовище такова .. опитай само

))

Grammostola aureostriata (Малката Аура)Вече с окраските на възрастните стоически изтърпяваме камерата чакайки вкусното щурче ... какво ли не прави една тарантула за хитиновото си бонбонче

)
Chromatopelma cyaneopubescens(Грийн Блу)

Chromatopelma cyaneopubescens (Грийн Блу)Ето го и това бижу. Обожавам комбинацията черно и червено

))
Brachypelma vagans(Б2)

Brachypelma vagans (Б2)Някой от вас може ли да познае Шрьодер, а? Егати промяната. Тук сме възмъжали и зажаднели за сеХ

))
Brachypelma schroederi(Шрьодер)

Brachypelma schroederi (Шрьодер)Мдаааа, споменах крака по-горе, но кой може да се сравнява с крака на Бриджит Бедро ... бедрото на Бедро няма нищо общо с кое да е друго бедро

))
Brachypelma boehmei(Бриджит Бедро)

Brachypelma boehmei (Бриджит Бедро)Brachypelma boehmei(Бриджит Бедро)

Brachypelma boehmei (Бриджит Бедро)Ето я и къдравелката

) Кротко се чуди откъде да започне бягството.
Brachypelma albopilosum(n1)

Brachypelma albopilosum (n1)Бавно, но славно се измъкваме. Не прекалено бързо, за да попречим на папарака да улови неземната ни красота

))
Brachypelma albopilosum(n1)

Brachypelma albopilosum (n1)Нефертити вече е започнала своя път към зрелостта, почти си е съблякла бебешката пижама, само за да се намърда в елегантата вечерна рокля

))
Avicularia versicolor(Нефертити n2)

Avicularia versicolor (Нефертити n2)След тежка борба със злите капчици вода смелата Лъки почива облята в кръв....ааааа.... водата на врага

Acanthoscurria geniculata(Лъки)

Acanthoscurria geniculata (Лъки)Acanthoscurria geniculata(Лъки)

Acanthoscurria geniculata (Лъки)