QueEs
2 кожи
Неактивен
Публикации: 22
|
 |
« Отговор #20 -: 01 Май 2008, 00:38:06 » |
|
много е зле положението момчета значи докато съм мазал мястото ...  без да искам съм намазал и последния крак ... и него неможе да движи ... та сега е малко по добре ама се придвижва на 1 страна влачи се ...  немога да си представя как ще яде ... трябжа да им режа краката на щурците . 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #21 -: 01 Май 2008, 01:08:29 » |
|
И да му ги убиваш не е проблем. Стига да се храни и да има достъп до прясна водица ... Успее ли да избута до следващата смяна ще се оправи. Стискам палци :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
hunter
11 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #22 -: 01 Май 2008, 18:24:04 » |
|
Скъсай внимателно намазания крак! целия! поне до сигмента където има лак.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hunter
11 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #23 -: 14 Юни 2008, 09:49:00 » |
|
Хора абе моята узамбара постоянно си къса крака?Иначе и няма нищо яде си расте?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #24 -: 14 Юни 2008, 12:48:20 » |
|
И моята така си късаше от време на време, но това не й попречи :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
goldberg
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #25 -: 14 Юни 2008, 18:26:45 » |
|
И моето блонди си откъсна един крак, но на следващата смяна беше напълно регенериран.
|
|
|
|
|
Активен
|
SNAKES.
|
|
|
Dream_evil
Ларва
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #26 -: 30 Март 2009, 05:28:08 » |
|
Здравеите, имам паяк от няколко месеца и не се сещам много много, за това моля да ме извените ако е тъп въпроса, обаче искам да питам Този вид паяци, когато им се счупи крак смят ли го  . Защото моят беше леко затисна и спря дамърда най-задните два крака  и аз много се стрснах + това сега седи свит 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #27 -: 30 Март 2009, 09:25:05 » |
|
Не се притеснявай, крайниците регенерират  Дай снимка да видим как седи свит?  Възможно е да е дехидратиран, това може да го умори. Ако е малко паяче трябва доста често да навлажняш част от субстрата. Ако е голям паяк трябва постоянно да има купичка с вода.
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
Dream_evil
Ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #28 -: 30 Март 2009, 10:13:31 » |
|
ААх много се радвам че регенерира. Еми тои е мъниче на 3 кожи е, в терариума си е доста влажна даже маи прекалено защото корите от дървето позеленяха. Прибрал си е крачетата към тялото и се е заврял в една дупка между водата и кокосовите влакна и не искам да го тормозя сега 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #29 -: 30 Март 2009, 12:23:18 » |
|
Паяче на 3 кожи в терариум? Извади го и го сложи в кутийка от салата с диаметър около 10см. Сложи кокосов субстрат или чист торф без примеси. На малко паяче не му е нужно толкова много площ.
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
Dream_evil
Ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #30 -: 30 Март 2009, 12:32:41 » |
|
 Значи маика ми най-накрая ще се оттърве от грозния аквариум  Значи е по-добре във по-малка кутийка? Иначе мъника проходи с едното краче и направи няколко обиколки по терариума. Повече се задържа до капачката от бира с вода
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mr.monk_bg
3 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #31 -: 26 Септември 2009, 20:30:28 » |
|
Здравейте днес забелязах че на едното ми малко смити му липсва едно краче . Да възлагам ли някакви надежди за бъдещето му и мога ли някак да му помогна ?
|
|
|
|
|
Активен
|
Brachypelma boehmei 0.0.3 ; Lasiodora striatipes 0.0.10 ; Pterinochilus murinus 0.0.2 ; Brachypelma vagans 0.0.9 ; Nhandu coloratovillosum 0.0.7
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Активен
MASTERING THE ART OF THE SWARM
|
 |
« Отговор #32 -: 26 Септември 2009, 20:47:06 » |
|
Ще го регенерира  Моята ефебопуска смени и сега е със 7 крака.
|
|
|
|
|
Активен
|
Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. Отглеждам Herp Humor
|
|
|
dragonfly
3 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #33 -: 26 Септември 2009, 20:48:01 » |
|
Не се притеснявай.Ще го регенерира напълно след като смени около два пъти.Храни го редовно и това е.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|