Гост
24 Май 2012, 17:51:02
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Murinus без един крак  (Прочетена 723 пъти)
killtox
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 91

« -: 23 Април 2010, 14:16:59 »

Много кофти ми стана като видях, че по невнимание докато си местих муринусчето от едно жилище (което му беше много голямо) в друго, което е по-малко (за да му е по комфортно, защото предното беше около 5-6 пъти по голямо от неговия разкрач) при затварянето на капачето на кутийката съм му откъснал едното краче. Искам да знам това нещо ще се оправи ли? Това фатално ли е за пячето, защото съм чел, че след няколко смени на кожата това ще се оправи?
Активен
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #1 -: 23 Април 2010, 21:14:27 »

Ще се оправи напълно за 2 смени ако паячето е малко.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
killtox
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 91

« Отговор #2 -: 24 Април 2010, 00:15:34 »

Екстра дано да се оправи. Паячето е на около 5-6 кожи Smiley
Активен
OBIRA
Втора ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #3 -: 05 Януари 2011, 00:47:53 »

Споко братле скоро си купих P.Ornata sling  и по пътя е сменял но му е било тясно явно , и сега е без 3 предни крака от едната страна . Вчера му беше първото хранене  Tongue .. а имам и king baboo  който при смяна на убежището също устана без крак ,но скоро след това смени и е добре Smiley Някъде съм чел че при загуба на крайник след около месец сменят за да регенерират Smiley
Активен

manerkata
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 281

« Отговор #4 -: 06 Април 2011, 11:09:27 »

и сега е без 3 предни крака от едната страна.
И как така е уживяла?Хм...Голям късмет бих казал.Аз си бях взел един малък муринус и му бях скъсал 2 крака,но сега вече е пораснал и е много красив и голям дзвер!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC