Гост
25 Май 2012, 14:36:40
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Scorpio maurus fuscus  (Прочетена 577 пъти)
ampl3x
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 90

« -: 29 Май 2010, 13:12:40 »

Здравейте,днес ще си взема 2 скорпиона scorpio maurus fuscus може ли да ми кажете нещо повече за тях защото в нета не намерих нищо на български.Скорпионите ще ми ги подари 1 приятел.Искам да попитам отровни ли са ? или отровата и на тях им е като на пчела??? И как се познава дали е мъжки или женски?
Активен

Taratonko
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 170

« Отговор #1 -: 29 Май 2010, 15:30:22 »

Не са много отровни, но си боли не малко. Обаче мрът като мухи. Някъде около 25-28 градуса трябва да им се държи. Питай още...
Активен
gshoo
Модератор
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 693

̿ ̿̿ ̿̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=($,DMS,$)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ ̿

« Отговор #2 -: 30 Май 2010, 12:48:11 »

До колкото знам, не боли особенно като те ужили, но това си зависи и от човека. Мрът като мухи, защото не се гледат както трябва. Повечето грешки са при влагата, защото изисква по-висока влажност от тази на пустинните но не толкова висока колкото на пандинусите или хетерометрусите. Щипе много здраво и е агресивен.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC