Гост
24 Май 2012, 23:08:41
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подути пръсти при Токи  (Прочетена 2415 пъти)
hunter
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 753

« Отговор #20 -: 18 Март 2008, 16:40:02 »

Оххх установих проблема от несменена кожа е  Angry ДО преди малко гекончето яката е изпитвало болка докато махах кожата щото отдолу останаха рани. Но поне няма толкова подути пръстчета. Ся малко почивка съм му дал и след малко ще доизчистя кожата цялата по пръстчетата. Някой да даде съвет да сложа ли нещо за дезинфекция на раните???  Thumb up
Активен

hunter
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #21 -: 19 Март 2008, 19:22:34 »

Вече е добре ама възниква друг проблем докато ме хапеше докато го оправях чух няколко пъти да му пука челюста по страмен начи и сега толкова не се зъби нещо???Ама според мен ще се опшрави бързо.Важното е че пръсчетата се оправиха.  Smiley
Активен

hunter
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #22 -: 20 Март 2008, 20:16:06 »

Пуснах доста отговори един след друг защото да е по-ясно кой е последният отговор.После ще ги корегирам.Та така трябва ми спешна помощ оправих гекончето вече си е жизнено и сичко си му е наред НО има едно голямо но забелязах преди малко че най-подутото пръстче е като изсъхнало!?!?!  Shocked
Трябва ми спешен съвет.
Активен

Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC