от каде мога да си взема ако поръчам във зоо магазин ще ми докарат ли ?
Щях да ти кажа да пишеш на The_One, Но виждам, че смититата са им зачеркнати от листата. Най-вероятно ще ти се наложи да изчакаш до пролетта, когато започнат да се внасят животинки.
Друг вариант е да пуснеш обява в секцията Търся и да видиш дали някой няма да ти предложи. А преди това, най-добре прочети какво са написали хората в секция Предлагам и ако някой има това, което търсиш ... пиши му на пича :-)
Също така прочети темите които ти е дал Хана :-) Ако и след това имаш въпроси питай смело, но може преди това просто ей така за спорта да потърсиш по две - три ключови думи из самия форум :-) Функцията за търсене работи прекрасно, уверяваям те :-)))
Добре дошъл в света на косматите крака и остри зъбки и да не се плашиш, тарантулите не са чудовищатата от филмите, които изтребват цели континенти само защото са се събудили с абдомена нагоре :-)))) Моята лична гордост е darkbluelight ... за човек, който е страдал от арахнофобия мисля, че доста добре се представя, кажи речи ще ме застигне по бройка :-)))) Мен лично много ме беше страх, когато започвах и на всяко по-рязко движение на тарантулкат ами трябваха по 10-тинаминутки, за да ми се нормализира дишането и да спрат да ми треперят ръцете до толквао, че да не изтървавам всичко де що хвана така че .. споко :-) Вземис и малко паяче, безобидно - радвай му се и "порастни" заедно с него. Каквото и да си вземаш вземи си го малко, големият паяк, колкото и да е кротък и добродушен би бил доста по стряскащ в очите ти :-))) Пък и малкото паяче ще го храниш кажи речи два - три пъти от смяна до смяна и няма да се притесняваш и за храна. Вярно е, че се гледат малко по трудно, но гледай да не изсъхва напълно субстрата и да му е дебела дупарката и няма да имаш никакви проблеми :-))
Още веднъж добре дошъл и .... чети и осмисляй прочетеното,не чакай на готово и след време ти ще пишеш подобни на моите глупости, мислейки си, че поназнайваш нещо за тарантулките :-П
Хайде със здраве :-)