Гост
25 Май 2012, 14:56:01
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подвити под тялото крака  (Прочетена 515 пъти)
TheBloodWolf
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 83

« -: 29 Август 2010, 18:54:49 »

Хора имам проблем!Преди 2-3 дни заварих муринусчето ми(на 8 кожи...или там някъде,сигурно по-малко защото е дребно) с 2-3 подвити под тялото му крака.Усетих че май съм прекалил с влажността и смених субстрата.Току що видях,че седи с 5-6 подвити крака,като го духнах и се оправи,пулверизирах,че не бях откакто смених субстрата.От един месец го храня с бели червеи,защото не съм в София и няма откъде да взема друго,гледам го на стайна температура (23-25) на сянка,има капачка с вода.От 1 седмица не яде,не е сменяло скоро.Моля помощ!Страх ме е да не умира.
P.S.-Гледам геникулата на 8-9 кожи при същите условия,но с по-голяма влажност и няма проблеми,даже смени.
Активен
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #1 -: 29 Август 2010, 20:38:58 »

Провери дали капачката с вода не е покрита с паяжина.
Активен

TheBloodWolf
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: 30 Август 2010, 00:16:30 »

Няма паяжина.Скоро сменях сустрата и мих кутията(без препарати).Ако има значение оттогава (всъщност може би от по-отдавна но сега забелязвам)виси само по стените,дори да го стресна се прилепя до земята,но всичките му крака са върху стената,просто не иска да стъпва върху субстрата.Като го местих го изпуснах и се навря в една цепка между два шкафа в кухнята и трябваше да го изръчквам оттам,данеби да е от стреса или да е имало няква отрова за хлебарки?Скоро баба ми не е слагала,но дали е възможно да е имало някакъв изветрял остатък?
Активен
TheBloodWolf
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: 16 Септември 2010, 11:40:40 »

Минаха 2 седмици от както животинката ми правеше тия странни неща.Оправи се напълно-почна да си се разхожда нормално,изкопа си бърлога и покри почти всичко с паяжина.Само му сипвах вода в капачката през една дупка в капака,оставих го намира,храна не давах и се оправи от самосебе си. Thumb up
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC