Гост
25 Май 2012, 00:36:01
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Nhandu coloratovillosus  (Прочетена 700 пъти)
borntowin
Втора ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Роден да губи,живее за да печели!

« -: 26 Октомври 2010, 15:40:12 »

Здравейте Smiley не мисля,че въпроса ми е за тук но не открих нищо за въпросният вид нито във форума нито в нета,а това което открих е на английски (който на мен малко ми куца  Grin ) .Значи днес си взех първото паяче nhandu coloratovillosus на 2 кожи един приятел го кръсти Малкиягей  Laugh Laugh ако някой може да ми даде някъква точна информация за породата ще съм ви много благодарен,защото това което знам е само основното за тарантулите .

П.П.- Преди да сте почнали да ме храните,че темата не е за тук реших да пиша тук за щото с chromatus са братовчеди и така Smiley...  Мерси много,айде със бира! Drink beer
Активен

"Чувствам се силен,защото съм българин " -Дончо Колев Данев (Дан Колов)
negat1ve
Модератор
7 кожи

Активен Активен

Публикации: 243

« Отговор #1 -: 26 Октомври 2010, 15:52:01 »

Ще ти драсна едно ЛС след малко, можеше направо да отвориш нова тема щом няма конкретна за вида.

Общо взето остави го в кутийката в която Велко ти го е дал, мокриш леко (да не джвака) в една част на кутийката - тя влагата ще се разнесе, храниш веднъж седмично със съизмерима спрямо паячето храна (ако е от малките срязан на две брашнян червеи или чарк от щурче, ако е по-голямо може цяло червеиче), температура около 23-26 С и всичко ще е ок. Растът бързо, имат апетит... не е голяма философия по принцип Smiley
Активен

Не всичко, което има две бузи е лице!
ShineDown
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 129

« Отговор #2 -: 15 Декември 2010, 16:07:12 »

Предполагам това е темата за този вид, друга не намерих! Ето няколко снимчици от мен на едно от мойте подрастващи нандута  Smiley

Активен

Icaka
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 206

« Отговор #3 -: 15 Декември 2010, 16:12:08 »

Браво, много е хубаво.  Thumb up Пу, да не му е уроки! Grin
Активен

Правилата!
blu
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 26

« Отговор #4 -: 09 Септември 2011, 15:12:54 »

Вече и аз си имам ТАКОВА животно!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC