Гост
25 Май 2012, 00:36:49
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Вреди ли тютюневия дим  (Прочетена 540 пъти)
borntowin
Втора ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Роден да губи,живее за да печели!

« -: 26 Октомври 2010, 15:30:19 »

Хора здравейте,не знам дали е за тук този въпрос,но исках да ви попитам,понеже някъде четох,че тютюневия дим вреди на паяците а днес си взех първия Nhandu Coloratovillosus на 2 кожи е и много си му се радвам Smiley .Въпроса ми беше понеже съм пушач а паячето си го държа в стаята,където доста често се събираме повечето пушиме,как да направя така,че да не му пречи?А да и нещо интересно което четох в нета значи,повечето знаете че като пускате класическа или по тежка музика на растенията те се развиват по-бързо Smiley за осмокраките пишеше същото че ако му пускам харесваната от повечето хора хеви метъл музика,те щяли да се развият по-бързо,което не мисе вярва но пък за растенията е доказано че става,какво мислите Wink ?
Активен

"Чувствам се силен,защото съм българин " -Дончо Колев Данев (Дан Колов)
jorko
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 172

« Отговор #1 -: 26 Октомври 2010, 18:35:31 »

Пускай им сръбско- например Синан Сакич и ще расте много бързо
 Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh
Активен
hansjm
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 59

« Отговор #2 -: 27 Октомври 2010, 14:11:47 »

Аз лично не знам живо същество на което да не вреди тютюневият дим. Много ми е странно, че се притесняваш за паячето (което е похвално разбира се), а не ти е грижа за теб самия. Нищо лично. Успех в отглеждането на осмокракото! Ако може премествай терариума в друго помещение когато става лисичарник там където го държиш по принцип. Smiley
Активен
borntowin
Втора ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Роден да губи,живее за да печели!

« Отговор #3 -: 27 Октомври 2010, 20:25:08 »

E като се събираме отива в  другата стая иначе няма да стане тарантула а алкохолик Grin Grin
Активен

"Чувствам се силен,защото съм българин " -Дончо Колев Данев (Дан Колов)
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC