Гост
25 Май 2012, 00:39:12
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Игуана със затворени очи  (Прочетена 499 пъти)
stkazakov
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« -: 26 Ноември 2010, 14:42:05 »

Здравейте имам игуана на около годинка, почти постоянно си я пускам навън из къщи, но в един ден се прибирам във вкъщи и какво да видя цялата игуана в кръв, два от пръстчетата на предната ръчичка (лапичка) ги нямаше, в този момент тя бе неподвижна и супер неадекватна. Почистих я и я прибвах в терариума, обаче проблема е, че от този момент тя си затвори очите и не иска да ги отвори. Отстрани двете и прозрачните който са на главата, уши или незная как се води са спукани. Сега в момента е много тромава и много трудно мога да я накрам да яде. Какво да правя моля Ви за консултация, какво мога да направя, не ми дава сърце да я гледам така. Ако доктор може да ми помогне, кажете ми кой и къде ?

Поздрави,
Станимир Казаков
Активен
ToNyyYy
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 494

« Отговор #1 -: 26 Ноември 2010, 15:01:06 »

Звучи кофти не знам кой какво може да ти каже но най добре я заведи на ветеринар.Незнам защо чакаш някъкви съвети от тук след такава касапница най добре ще ти обясни някои лекар като я прегледа и постави дадена диагноза.Успех и пиши какво става с нея след като я прегледат  Book
Активен

I am what i am
Отглеждам
Yanyman
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 35

« Отговор #2 -: 27 Ноември 2010, 14:34:05 »

Пръстите може сама да си нарани(при падане, заклещване и т.н.), но другите проблеми най-вероятно са причинени от животно, което я е нападнало (не знам дали има възможонст това да стане там където живее).
И все пак Тони е много прав. Заведи я на лекар, защото може и да е в следствие на някаква болест.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC