Гост
25 Май 2012, 01:24:25
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Амебиаза при леопардов гекон  (Прочетена 1138 пъти)
100yan
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 837

::: Geckoholic :::

« Отговор #20 -: 28 Февруари 2011, 02:00:16 »

Добрата е че едното заразено геконче за пръв път не повърна храната си.
Спрях им лекарствата отдавна като видях че не действат ииии го карам на съветите от Гого за което му благодаря искренно за пореден път. А те са: Да държа животинките на около 30,31,2,Сухо само с паничка вода и да не ги храня . При което скапаните едноклетъчни амеби би трябвало да загинат......  Burn in hell много се надявам това да стане. Когато видях че мъника не е повърнал се едно се преродих  Pray Стискайте палци  Pray

Дано да постигнеш подобрение на болните животни!
В тази връзка имам няколко въпроса:

Доколкото разбрах от постовете по-горе имаш 2 болни животни и близарда вече не е сред живите (за което съжалявам). Да разбирам ли, че има и трето болно животно?

Второ, говориш за повръщане, при положение, че лечението се основава на диета. Не ми става ясно храниш ли ги или ги държиш гладни при висока температура? Ако ги държиш гладни, за какво повръщане става въпрос?

Колко продължително ги държиш на висока температура - нон стоп или на определени интервали от време?
Активен

Eublepharis macularius: 9.15.0.0 [HTCT, SHTCT/B., Emerine, Sunglow Bell, APTOR, RAPTOR, MSS, Blizzard, GK Snow, Black Hole];
Pachydactylus turneri: 2.4.0.2; Paroedura pictus: 1.2.2.0; Homopholis fasciata: 1.1.0.0; Rhacodactylus auriculatus: 0.2.0.0 [Red Stripe]; Rhacodactylus ciliatus: 1.1.0.0 [Patternless, Tiger]; Teratoscincus roborowskii: 1.1.0.0
ToNyyYy
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 494

« Отговор #21 -: 28 Февруари 2011, 02:26:01 »

3тото животно си нямам на идея как се е заразило като не е имало контакт с другите...... Ha7eR Ми каза че не иска да яде когато му го дадох за размножителния период  Lips Sealed А преди да му го дам ядеше като разпран добре че го е държал отделно.Той и сега си яде но пак отказва от време на време много е странна ситуацията  Wonder А заа диетата не обясних  Oops става въпрос че ги държа гладни дам но понеже няма срок ии няма как да разбера има ли подобрение или въобще става ли нещо ги пробвам с нещо на 2 седмици някъде.Иначе не знам как ще разбера вече дали могат да поемат храна.А температурата е денонощно такава поне така ми е обяснено и водичка в съдчетата задължително.
Активен

I am what i am
Отглеждам
100yan
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 837

::: Geckoholic :::

« Отговор #22 -: 28 Февруари 2011, 03:02:25 »

Ясно, мерси за разяснението. Стискаме палци нещата да вървят към подобряване!  Thumb up
Активен

Eublepharis macularius: 9.15.0.0 [HTCT, SHTCT/B., Emerine, Sunglow Bell, APTOR, RAPTOR, MSS, Blizzard, GK Snow, Black Hole];
Pachydactylus turneri: 2.4.0.2; Paroedura pictus: 1.2.2.0; Homopholis fasciata: 1.1.0.0; Rhacodactylus auriculatus: 0.2.0.0 [Red Stripe]; Rhacodactylus ciliatus: 1.1.0.0 [Patternless, Tiger]; Teratoscincus roborowskii: 1.1.0.0
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #23 -: 28 Февруари 2011, 20:33:00 »

Стискам палци, Тони. Дано животинките се оправят!
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC