Гост
25 Май 2012, 05:41:08
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Heterothele villosella  (Прочетена 932 пъти)
W0lverine
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 27

« -: 03 Февруари 2011, 19:41:02 »

Видях че няма тема за този паяк и реших да направя,но ако с нещо съм сгрешим моля да бъда извинен.
Реших да се сдобия с този красив вид паяк,но никъде не намерих информация за температурата,скоростта на растежа и влагата.На едно място открих,че се хранят с умряла храна и че са комунални,но дали е вярно вие ще кажете. Smiley
Активен
negat1ve
Модератор
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 243

« Отговор #1 -: 04 Февруари 2011, 00:37:52 »

Дребен вид, комунален, плетач, плах и изключително бърз. Има добър апетит и често се хвърля на доста по-едри от него щурчета. Тоя момент с умрялата храна не съм го срещал. Чекни Heterothele villosella caresheet в гоогле. Има ги нещата, но тия къде ги открих температурите са във фаренхайт, размерите в инчове и т.н. Нямам нерви да ги преобразувам в използваните по нашенско метрични системи.

Виждал съм го наживо - дребно паяче и не кои знае какво като външен вид. Ако нямаш мераци за старт на комуналка не си заслужава да взимаш единична бройка. Последното е лично мнение Smiley
Активен

Не всичко, което има две бузи е лице!
greencard
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 21

heaven hunts you, hell hates you

« Отговор #2 -: 12 Март 2011, 21:08:37 »

Комунален в смисъл такъв, наркоман Cheesy. Можеш ли по-подробно да ми обясниш всичко което знаеш, че сега ще се захващам и с такъв Smiley.
Активен

Pandinus Imperator
drover
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 18

« Отговор #3 -: 16 Март 2011, 20:30:06 »

Стига до 8 см. Пише, че храната му трябва да бъде убита първо... незнайно защо. Температурата е 24-25 градуса по целзий, а влагата 60%-70%. Трябва му повече субстрат, защото обича да копае. Малко е инфото из нета... или поне не откривам достатъчно.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC