От около седмица 2 броя се подвизават в едно терариумче... чифт малки, на около 2 месеца.
Първите 1-2 дена бяха доста изплашени от дългото пътуване (Чехия) и само се ослушваха. През последните няколко дена са по-добре

и почнаха да се хранят и пият вода.
Въпреки, че са все още малки (5-6см тяло) имам чуството, че мъжкарят вече проявява характер и се надува пред женската, при което я сплашва и тя се мушва в листата... не смятам че е толкова сериозно, защото и двете се хранят, но скоро ще сложа нещо като импровизирана стена в кутията, та поне да не се виждат много лесно.
Нека по-запознатите в отглеждането на малки да кажат дали при тях се е получавало така, но иначе и двете са еднакви по размер, а само мъжкия гледа да е по-нависоко и 1-2 пъти съм го виждал, че си показва тъмните ивици по тялото, гледа женската и се поклаща заплашително

на мен ми е забавно, но явно женското го приема насериозно...
Ето я дамата:
А ето го и мъжът:
Снимките са малко кофти, ама са правени с телефон, а и вътре в терариума е трудно да се снимат, някой път ще ги извадя и ще им организирам една фотосесия за по-добри снимки.
Ще съм благодарен на всеки за повече информация и съвети за гледането на бебетата...