Slavov
2 кожи
Неактивен
I don't do it, 'couse i done it!
|
 |
« Отговор #20 -: 05 Октомври 2008, 19:56:09 » |
|
Лелеле живи и здрави да са ти хамелеоните, много са яки, живи модели !  Направи и едно клипче как шават и ми ги прати на скъпето ако не ти е проблем, че хамелеоните са ми любимите животни. ( и яко снимки фарляй  ).
|
|
|
|
|
Активен
|
Блага дума с пистолет, е по-силна , отколкото само блага дума
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #21 -: 06 Октомври 2008, 08:13:33 » |
|
Да, наистина са много готини  Доколкото знам, те все още са единствените от този вид в България.
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #22 -: 06 Октомври 2008, 09:54:46 » |
|
Красота :-)))
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #23 -: 06 Октомври 2008, 13:55:44 » |
|
Женското е просто бижу 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
drav4o
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #24 -: 06 Октомври 2008, 21:24:38 » |
|
И аз много им се кефя  и чакам мъжкото да стане още по-хубаво бижу... Само дето не мога да им намеря УВ лампи на Exoterra и сега са с някви лунички (с махнати скъкла) за осветление, което малко ме дразни Моля ви и в тази тема, ако някой знае къде продават от компакт УВ лампите (за фасунга), да сигнализира. Имам УВ лампа - тръба 60 см, но тя не е подходяща за терариума, в който живеят. За сега са в един терариум разделен с преграда, частите на другия са налице, ама трябва време да се сглоби... Не съм се отказал и от автоматизираната система за овлажняване, но и по нея имам разни подробности да изпипам и когато е готова ще сложа снимки.
|
|
|
|
|
Активен
|
Grammostola Pulchra 0.0.2
|
|
|
drav4o
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #25 -: 30 Декември 2008, 19:21:19 » |
|
Ето и поредния епизод от сапунката проследяваща семейния живот на Райчо и Камелия (това са първите имена, за които се сетих и най-накрая бяха покръстени  )... Това е двустайния, в който минава скучното им ежедневие...  Райчо разбра, че любимото му лакомство през зимата са брашнените червеи, благодарение на тях качи малко тегло и започна да заприличва на хамелеон...  По очните му орбити вече се появиха и първите наченки на цветове различни от зеленото, които загатват, че един слънчев ден може да се превърне в красив и ярко оцветен мъжкар   За разлика от него Камелия, доста понамали апетита си към храненето и предпочита да се оцветява в тъмни цветове в сивите нюанси...  Но въпреки диетата, все още е значително по-масивна и едра от Райчо...  Следва продължение...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #26 -: 31 Декември 2008, 11:25:26 » |
|
Страхотни са  Само да ти кажа, не прекалявай много с брашнените. По тях не се полепва достатъчно от добавката и това може да доведе до проблеми. А имаше нещо от сорта на "баланс калций/фосфор", което при брашнените не било много подходящо. Гого ми го е обяснявал, но не мога да го пресъздада точно.
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
drav4o
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #27 -: 01 Януари 2009, 10:14:20 » |
|
Апетитът им видимо намаля спрямо този през лятото и затова се опитвам да им предлагам някакво разнообразие в храненето. Иначе си прав за червеите, не трябва да бъдат основна храна, а просто добавка в менюто, имам го предвид.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
drav4o
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #28 -: 15 Март 2009, 07:00:44 » |
|
Ето и малко ъпдейт на снимките... Вчера женската я изкарах за 10-ина минути на слънчеви бани  Мъжкия се заглежда любопитно към Камелия, но засега май не провявява други интереси   Като я види и веднага се издува като балон  
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #29 -: 15 Март 2009, 10:28:55 » |
|
Като гледам обича да решава кръстословици  На хора дуе ли се и посяга ли? От този вид само на психопати и серийни убийци на ръце съм попадал. Сега ми изпаднаха едни по-дребни представители на рода и сериозно съм се замислил дали да не се оборудвам.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
drav4o
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #30 -: 15 Март 2009, 23:20:32 » |
|
Като гледам обича да решава кръстословици  На хора дуе ли се и посяга ли? От този вид само на психопати и серийни убийци на ръце съм попадал. Освен мен, никой друг не им бърка в терариумите, а от мен по-скоро го е страх и обикновено се оттегля в далечния ъгъл на терариума, пулверизатора обаче е сериозна заплаха за вътрешния му мир и винаги е готов да го захапе  надува се, слага ярките раета, хъска и се спуска да го хапе... Сега ми изпаднаха едни по-дребни представители на рода и сериозно съм се замислил дали да не се оборудвам.
Ако са lateralis, не се замисляй само ами действай  много ме кефят също...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #31 -: 16 Март 2009, 00:11:27 » |
|
Е то ако бяха латералиси изобщо нямаше да се чудя, а направо щях да се похваля с тях. Става дума за Furcifer verrucosus "Fort Dauphin".
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
drav4o
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #32 -: 16 Март 2009, 09:52:02 » |
|
Пак ще използвам една любима фраза на анимационен герой "Колкото повече, толкова повече"  срамота е, че в България гледаме само 1-2 вида хамелеони, при условие, че разнообразието е толкова голямо... Айде ако решиш "За", да се похвалиш и снимки да сложиш...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
drav4o
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #33 -: 05 Април 2009, 19:29:58 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kitana
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #34 -: 06 Април 2009, 07:55:29 » |
|
Drav4o,имаш ли нещо против да използвам една от снимките за рисунка?Ако успея,ще стане убийствено с акварел.  Да са ти живи и здрави гадинките!Караш ме да се замисля какво да е следващото ми животно....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
drav4o
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #35 -: 06 Април 2009, 12:03:12 » |
|
Разбира се, че нямам  даже ако искаш, мога да ти пратя с по-висока резолюция, че ги намалявам, за галерията. А за следващото животно... гласувам с две ръце "ЗА" 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kitana
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #36 -: 06 Април 2009, 12:19:39 » |
|
Имаш ЛС.ПОгледни го. И като се свържем,ако може да ти позадам някой и друг въпрос,щото сериозно се замислих за тези хамелеони. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
w0lF
2 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #37 -: 06 Април 2009, 12:29:45 » |
|
Ехе, мъжкият супер се е оцветил. Пу да не им е уроки и да те радват още мнооого,много години  .
|
|
|
|
|
Активен
|
Любител на членестоноги  .
|
|
|
Foster
1 кожа
Неактивен
|
 |
« Отговор #38 -: 08 Април 2010, 22:54:39 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kurtagen
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #39 -: 08 Април 2010, 23:07:27 » |
|
Страшен терариум си му избарал  Да не се загуби вътре  .Аз от кога си мечтая за нещо подобно!!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
Acanthoscurria geniculata 0.1.0 / Brachypelma boehmei 1.0.0 / Brachypelma smithi 0.1.1/ Brachypelma vagans 0.1.0/ Grammostola pulchra 0.0.1 / French buldog 1.0.0 / Lasiodora striatipes 0.0.1
|
|
|
|