shmidu
2 кожи
Неактивен
Публикации: 21
|
 |
« -: 20 Март 2011, 21:28:07 » |
|
Този въпрос "разбуди" интереса ми, не знам до каква степен това е вярно, но бих желал да чуя вашето мнение и дали някой е правил опити за съжителство между две тарантули и как са завършили те 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikola
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #1 -: 20 Март 2011, 21:36:24 » |
|
Това са род Avikularia и род Poecilotheria, а не видове. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shmidu
2 кожи
Неактивен
Публикации: 21
|
 |
« Отговор #2 -: 20 Март 2011, 21:37:55 » |
|
Знам, съжалявам за грешката 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Booria
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #3 -: 21 Март 2011, 01:23:08 » |
|
Според мен могат, ако направиш терариум 2на2на5 висок.. (говоря в метри) Тогава има шанс да не се намерят и да се изпоядът.. Иначе силно се съмнявам, наистина... Не съм опитвал но едва ли ще има успех.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мъни
Модератор
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: 21 Март 2011, 02:45:09 » |
|
За авитата не знам, но пукитата могат. В МАЛЪК терариум. При мен две подрастващи девойки си живуркат заедно, владдарк имаше колония от 4-5, мисля регалиси. Невероятна гледка, когато тръгваха да ловуват - бяха като един организъм. Много е важно да са на тясно и да се хранят редовно.
|
|
|
|
|
Активен
|
Господи, моля те, дай ми мъдрост, за да разбера мъжете; дай ми любов, за да им прощавам; дай ми търпение, за да изтърпя настроенията им. И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!! Иначе ще ги пребия до смърт…
|
|
|
botan
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: 21 Март 2011, 07:43:33 » |
|
Защо трябва да са на тясно? 
|
|
|
|
|
Активен
|
Паяци: Brachypelma albopilosum 0.1.0; Brachypelma boehmei 0.1.0 и Brachypelma auratum 0.0.1. Мравуняци: Camponotus ligniperda. Други: Руска синя 1.0.0; Trachemys scripta elegans 0.1.0 и един аквариум със скариди и рибки.
|
|
|
RAMTO
4 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 21 Март 2011, 09:30:28 » |
|
Защо трябва да са на тясно?  Според мен, за да не стават териториални 
|
|
|
|
|
Активен
|
Acanthoscurria Geniculata 0.1.0 | Psalmopoeus Cambridgei 0.0.1 | Еublepharis Мacularius 0.0.1
|
|
|
bongie
1 кожа
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: 21 Март 2011, 22:42:34 » |
|
Пукитата могат да живеят комунално, но съм чел че е препоръчително да са от едно котило. Също така само някои видове са препоръчителни - формоза, субфуска и регалис знам със сигурност. А и като станат полово зрели обикновено стават фалове 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
arpege
3 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 22 Март 2011, 17:58:29 » |
|
Пукитата могат да живеят комунално, но съм чел че е препоръчително да са от едно котило. Също така само някои видове са препоръчителни - формоза, субфуска и регалис знам със сигурност. А и като станат полово зрели обикновено стават фалове  Имах 6 формози от един и същ пашкул но след третата кожа почваха да се изяждат.
|
|
|
|
|
Активен
|
7.14 Leopard Gecko. Tarantuli. Gryllus Bimaculatus ,Achetta Domesticus, Blaptica Dubia, Nauphoeta Cinerea,Tenebrio Molitor, Zophobas Morio,Blaberus Craniifer Black Wing, Princisia Vanwerebecki
|
|
|
bongie
1 кожа
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: 29 Март 2011, 15:44:43 » |
|
Пукитата могат да живеят комунално, но съм чел че е препоръчително да са от едно котило. Също така само някои видове са препоръчителни - формоза, субфуска и регалис знам със сигурност. А и като станат полово зрели обикновено стават фалове  Имах 6 формози от един и същ пашкул но след третата кожа почваха да се изяждат. То гаранция няма. Аз просто казвам какво съм чел. Иначе опит с комуналки за жалост нямам никъв  Страшни са последните снимки на пукитата които си качил 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|